Savon Sulka Ry

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Perhosia vatsassa joukkue SM-kisojen odottelusta... ja vähä häröilyä kotikisojen kahviossa

Joo-o...alunperin oli tarkoitus kirjoittaa pitkä stoori Savon Sulan kotikisoista. Nyt sitten kumminkin kävi ne perinteiset eli olen ollut kisojen jälkeen ripustamassa pelikenkiä naulaan ja tekemässä pelikassissista sitä kuuluisaa nuotioo jo parin viikon ajan. Ja jos joku on maininnut jossakin blogissa tai missä tahansa sulkapallon niin tuo nettiselaimen yläkulmassa olevaa ruksia on käytetty. Eli lyhyesti tiivistettynä: kisat meni niin päin prinkkalaa (yhtä mixtiä lukuunottamatta) kuin olla ja voi...en tiedä minkä takia kaksarit jännitti niin paljon etten pystynyt keskittymään peliin ollenkaan ihan kuin koko maailma olisi seurannut jotain Ulla Santin kaksaria studentian laitakentällä. Jep kuullostaa typerältä näin jälkikäteen...Jos joku haluaa katsella tuloksia Tournamentista niin oleppa hyvä: www.tournamentsoftware.com. Minä en niitä enää katsele :D

Anyway, kisoista on nyt palauduttu niin henkisesti kuin fyysisestikin ja lopussa on muutamia kuvia Savon Sulan kisojen tunnelmista. Kahvio oli oikein onnistunut ihanien leipomisten ja mahtavien asiakkaiden ansiosta ja suuret kiitokset Sallalle, Susannalle, Mintulle ja Jarille kahviossa hyörimisestä -ja Empulle tietenkin:) Kiitokset myös pääyhteistyökumppaneille: Jungheunrich lift truck Oy, Pohjois-Savon kylmätekniikka, Tenniskeskus Rauhalahti, Kunnonsali Fressi, Prisma, Apacs ja muille yhteistyökumppaneille: Specsavers Kolmisoppi, KP Hius ja kauneuskeskus Kolmisoppi, White Hair, Sokos, Budget Sport, Stadium, Halpahalli, Savon Sanomat ja Savon Voima. Kiitokset myös kaikille mukana kisojen järjestämisessä mukana olleille, sillä ilman teidän apua kisat eivät olisi onnistuneet.

Tällä viikolla olemme treenanneet ahkerasti nelinpelejä ja Miikka on vetänyt kilparyhmä 1:lle hyökkäystreeniä, jossa tärkeimpänä ajatuksena on verkolle nousu hyvästä paikasta lyödyn smashin jälkeen. Smashiä lyötiin sekä ristiin että suoraan ja erityisesti naisten pelissä hyvän hyökkäyspaikan saaminen on avainasemassa, koska palautus tulee usein joko nopeana ristiin tai tarkkana pysäytyksenä verkolle. Eli seuraavaan palloon on mahdotonta ehtiä, jos smashiä lähtee paukuttamaan huonosta hyökkäyspaikasta. Lauantaina on sitten totuudenhetki, että miten näitä hyökkäyspaikkoja pystytään rakentamaan...Eli silloin on vihdoin kauan odotettu joukkue SM ja nyt pitää saada kunnon killerifiilis jännityksen sijaan!

Kuten kirjoittelin aikaisemmin niin Savon Sulka (Kuopio-Siilinjärvi) on mukana kisoissa taas 17 vuoden tauon jälkeen ja lähdemme altavastaajna haastamaan Suomen parhaita pelaajia. Toki olisi mukava olla kisoissa myös vuoden päästä, joten aiomme taistella viimeiseen saakka ettemme putoaisi heti takaisin divareihin. Lauantaina meillä on ensimmäisenä vastassa Puistolan Urheilijat, jonka jälkeen suomenmestarit ESB, ÖIF ja niin edelleen...Joukkue SM-tuloksia voi seurata täältä: www.tournamentsoftware.com. Joukkue SM-kisoihin nouseminen on vaikuttanut koko sulkapalloporukan yhteishenkeen todella paljon ja voin vilpittömästi sanoa, että joukkuehenki on nyt parempi kuin koskaan aikaisemmin. Olette olleet viime aikoina aivan mahtavia treenivastuksia ja pidetään tämä yllä kävi miten kävi. Tää on biisi on omistettu meidän huikeelle joukkueelle just nyt: www.youtube.com!!
SaSun porukkaa. Ylhäällä: Keijo Junnonaho, Mikko Hassinen ja Tuomas Toivanen. Oikealla: kultamitalit kotiin kerännyt Johanna Kelavuori. Alhaalla A-luokan mixtin finaali ja onnea jälleen Miikkalle ja Maijalle voitosta :)
1-joukkueen uusi vahvistus ja tulevaisuuden tähtipelaaja Jonne odottelemassa pelien alkua.
Kuvassa menestyksekkään kahviomme antia ja kiitokset Sallalle ja Johannalle leipomisesta. Nämä tekivät niin hyvin kauppansa, että hyvä että kerkesi maistiaisia ottaa... Alhaalla: Sain kukkia piristykseksi huonosti menneiden kaksareiden jälkeen. No kyllähän tämä piristi ja kukat ilostuttivat myös kahvion asiakkaita viikonlopun ajan. Ajattelin, että niitä tulee katseltua enemmän jos ne ovat hallilla sillä kotona ei tullut paljoa oltua tuona viikonloppuna :)
Paluu arkeen ja kovan treenaamisen pariin. Miikkan treenejä odotellessa...huhhuh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti