Savon Sulka Ry

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Parhaat kootut selitykset...vähä aurinkoo ja hyvää ruokaa

Huvitimme itseämme 1-divareissa kertomalla toisillemme omat parhaat kootut selitykset, että miksi peli ei kulje. Vaikka suoriuduimme urakasta kiitettävin arvosanoin niin toki meille tuli muutamia pelitappiota ja yleisimmäksi selitykseksi nousi ylivoimaisesti "pää ei kestänyt". Paras näistä oli, että keskustelimme Minnan kanssa jopa erien välillä että pitäisikö lukea urheilun psykologiasta kertova kirja "Inner game of tennis" uudestaan. Voin muuten suositella teosta kaikille, joilla ei tosiaan pää kestä... Siitä voi olla apua tai sitten ei.

Urheilijahan ei voi koskaan sanoa, että on taidollisesti huonompi ellei sitten tasoeroa ole todella merkittävästi. Mielestäni tämä on hyvä asia, sillä jos lähdetään nöyristelylinjalle niin ei niitä voittoja tule sitten koskaan. Nostan hattua Ville Långille, joka ei tuskaillut olympialaisissa huonoa arpaa tai mitään muutakaan vaan haastoi epäröimättä maailman listan ykkösen Lee Zhong Wein kaatuen saappaat jalassa kolmen erän taistelun jälkeen. Jospa ottaisin tästä itsekin oppia, enkä enää koskaan lähtisi "tekemään parastani ja katsomaan mihin se riittää".

Kokosimme koomisimmat kootut selitykset:
1. pää ei kestänyt / en ollut henkisesti valmis / lanttu ei vaan kestä ikinä tiukassa paikassa
2. hiukset / meikit / peliasu oli huonosti, en voinut keskittyä
3. liian nopeita / hitaita sulkia
4. ilmastointi häiritsi peliä / rajat oli tosi hämärät / liian avara halli, en osannut arvioida pallon etäisyyttä
5. vastustaja oli huonompi ja aloin pelata samalla tasolla / vastustaja ärsytti
6. rajapallosta tuli kiistaa ja se ratkaisi pelin
7. johonkin ruumiinosaan koski / kävin eilen puntilla / joku paikka on rikki ja oikuttelee
8. en ehtinyt lämmitellä kunnolla
9. en ole ehtinyt treenaamaan riittävästi / on ollut paljon töitä tai kokeita / en ole nukkunut ollenkaan
10. se matsi ois voinut kääntyä kummalle vaan, mut se vaan nyt meni tällei

Ja ellei tästä listasta löydy itselle sopivaa selitystä niin aina voi lainata jotakin näistä: Suomalaisten selitykset Ateenan Olympialaisissa 2004. Näistä suosikkejani ovat ehkä "silmän pinnalla oli jotain" tai "mä vaan uin vähä liian hiljaa nyt aamulla".

Tässä kuvassa on varmasti jo kootut selitykset valmiina ennen kun peli on edes alkanut... Tässä on tämän hetken sulkapallomuotia eli lyhyet pyöräilyshortsit on erittäin IN. Monet pelaajat ovat jättäneet hameet vaihteeksi kaapin hyllylle ja kaivaneet esiin kaapeista ja kaupoista eri värisiä pyöräilyshortseja.
Kuten näkyy itsekin olen ihastunut tähän shortsivillitykseen, koska hameita on tullut pidettyä niiiiin paljon. Ja näillä voi vaikka pelata beachiä ennen treenejä ja mennä sitten treeneihin aivan hiekkasena....kuten esimerkiksi eilen. Hameet voidaan sitten kaivaa taas kaapin perältä talven pimeisiin treeni-iltoihin, mutta nyt kesällä vaatetus saa luvan kanssa olla vähän niukempaa.
Vähä treenievästä. Helppo ja nopea ruoka vaikkapa Prismasta, jos on unohtanut syödä riittävästi päivän aikana.
Jep...kastikkeessa on kaloreita vaikka muille jakaa, mutta olipahan hyvää ruokaa! Naudan ulkofilettä Lidlistä ja kreikkalainen salaatti siihen kylkeen, sekä vähän punajuurisalaattia. Btw Lidlistä saa parhaat fetajuustot, jotka ovat aivan kuin suoraan välimereltä tuotu.
Lähdössä biitsille! Ei tämä elämä ole pelkkää sulkapalloa:) Ystäväni Virpi Ruuskanen tosin totesi, että pallo kun pallo sekottaa mun pään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti