Savon Sulka Ry

lauantai 13. joulukuuta 2014

Savon Sulan pikkujouluja...ja vähä JySSin Tähtikisoja

Hyvää pikkujoulukautta näin alkajaisiksi:) Savon Sulka juhli pikkujouluja keilailun merkeissä Rauhalahti Bowlingissa ja porukan kilpailuhenkisyys tuli hyvin esille kuunnellessa viereisten ratojen riemunkiljahduksia. Parhaan tuloksen keilasi Lauri Helminen tuloksella 194... Pikkasen meinattiin masentua Empun kanssa vieteisellä radalla :D Ja sen jälkeen tietovisailtiin, saunottiin ja laulettiin karaokea. Pikkujoulupähkinän nopein ratkaisu tuli Jonne Ripatilta ja tietovisojen voitot menivät Jari Nissiselle, sekä Harri Helinille ja Keijo Junnonaholle. Lopuksi oli perinteinen lahjojenjako eli jokainen, joka oli tuonut parin euron lahjan mukanaan, sai poimia säkistä lahjan itselleen. Tässä on muutamia kuvia SaSun pikkujouluista:

Viereisellä kovatasoisella radalla Marko Kelavuori keskittyy suoritukseen.
Ylhäällä: tytöt ratkaisevat pikkujoulupähkinää ja oikeinhan se lopulta meni. Harri ja Jonne odottavat vuoroaan keilaradalla. Alhaalla: selfie kaadon jälkeen, Keijo Junnonaho ja Jari Nissinen kovan keilakisan tiimellyksessä.
Karaoken vuoro:) Laulajina ylhäällä: Tommi ja Antton, sekä Salla. Alhaalla: Emilia ja Marko, sekä Jonne tulkitsemassa Yön biisiä.
JySSin Tähtisoissa oli melkoinen hulina, sillä pelaajia oli saapunut paikanpäälle JySSin sivujen mukaan jopa 217 hlöä ja otteluita pelattiin 420 kpl! Siinä on ollut kisajärjestäjillä tekemistä ja järjestelyt sujuivat moitteettomasti. Kiitokset järjestäjille joustavasta pelien aikatauluttamisesta ja pisteidennäyttäjiä löytyi aina tarvittaessa. Toivossa on nyt hyvä elää, että saisimme Tähtikisat Kuopioon ensi vuonna...hakemus on vetämässä ja nyt sormet ja varpaat pystyyn sen suhteen :)

Omat kisat menivät aika kivasti ja jokaisessa pelissä (paitsi mixtin finaali) oli pitkää palloa ja kovaa vääntöä. Pakko se on olla  kahteen hopeaan tyytyväinen, koska matkan varrelle sattui pari todellista yllätysvoittoa...vaikka voittoahan sitä aina tietysti tavoitellaan. Eniten jäi kaivelemaan yksi minun eräpallo kaksarin finaalissa, joka pyörähti väärälle puolelle verkkoa ja harmitti ettei lopulta sitten päässyt vääntämään kolmatta erää. Ja tulihan tuo valkon kaksarikin viimein testattua. Noh, ensi kerralla sitten:) Kiitokset erityisesti juuri kaikille Etelä-Suomesta saapuneille naispelaajille, koska en muista milloin näillä leveysasteilla olisi ollut näin hyvät naisten luokat! Tämä oli minun viimeinen turnaus vuotena 2014 ja nyt joulutauolle seuraavaksi:)

Tarkemmat tulokset JySSin kisoista ja alla tunnelmia kisoista. Hyvää Joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti