Savon Sulka Ry

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Oheistreeni BodyCombat...ja vähän mustikkaista proteiinijäätelöä

Oheistreeniksi valitsemani BodyCombat räjäytti maanantaina tajunnan! Aivan ylivertaisesti paras ja vaativin BC ohjaaja Eeva Toivala <3 piiskasi tekemään jokaisen liikkeen täysillä perille asti, koska oli viimeinen kerta Combat 58" -ohjelmaa. Syke nousi niin korkealle My Forever Love -biisin kohdalla, että meinasi tulla tippa linssiin euforisesta flowtilasta ja samaan aikaan sekä pahasta, että hyvästä fiiliksestä.  Mielestäni Combat sopii aivan loistavasti sulkapallon oheislajiksi, koska ohjelma sisältää paljon päkiöillä liikkumista, hyppyjä, potkuja ja lyöntejä, jotka edistävät ketteryyttä. Lisäksi jos tykkää suliksesta niin combatiin jää yhtä helposti koukkuun, koska rasitustaso on hyvin samanlainen. Toki sekin vaatii lajikuntoa siinä missä sulkapallokin ja rankkuus saattaa iskeä aloittelijalle vasten kasvoja. Usein niin käy paljon urheileville miehille, jotka jostakin syystä kuvittelevat ryhmäliikuntatuntien olevan kevyitä ja tulevat takariviin rinta pöyhkeänä "vähän kattelemaan". Näistä moni on tullut Combatiin myös uudestaan ja on hurjan hauskaa huomata, miten useat saliäijät ovat jääneet lajiin koukkuun. Heitänkin haasteen jokaiselle sulkapalloilevalle miehelle, että käykääpä kokeilemassa ;)

BodyCombat 58" jää siis unholaan ja vanhan ohjelman muistoksi<3
Sy and Unknown - My Forever Love.
BodyCombat "58 Sizzler
Seuraava ohjelma näyttää kyllä myös hyvältä: BodyCombat "59 Sizzler

Kotiin tultuani oli niin huutava nälkä, että oli pakko vetää pohjalle yksi pala Vaasan jälkiuuni ruisleipää...ja sen jälkeen tekikin mieli jotain hyvää. Jääkaapista ei valitettavasti löytynyt maitorahkaa tai oikein mitään muitakaan aineksia ja jouduin lorauttamaan hieman Flora kermaa sekaan, mutta tulipahan parempaa. Veikkaisin, että kaloreita on about saman verran kun maustetussa rahkassa joten tätä(kään) herkkua ei voi vetää mielinmäärin jos tykkää liikkua kentällä kevytrakenteisempana. Jos olet kalorien suhteen tarkempi kun minä, niin laske ihmeessä yhden annoksen energiasisältö :)

Mustikkaista proteiinijäätelöä herkutteluun:

2 kananmunan keltuaista
1,5 dl proteiinijauhetta (laitoin Herbalifen Cookies & Cream, mutta käy Vanilja, banaani tms)
2,5 dl kevytmaitoa
loraus Flora kermaa
1 Vitalinea mustikkarahka
2 dl sokeroimattomia mustikoita

Koko sotku sekoitetaan kulhossa ja isketään jäätelökoneeseen. Sitten napsautetaan kone päälle ja odotellaan n. 15 min jäätelön valmistumista. Ellei ole jäätelökonetta niin ainekset sekoitetaan mössöksi ja laitetaan pakkaseen, jonka jälkeen sekoitetaan välillä pakastamisen aikana. Suosittelen kyllä läpimästi jäätelökoneen hankkimista, sillä se maksaa n. 25 € Halpahallissa. Ja edellinen resepti on ylivoimaisesti parasta jäätelöä, mitä olen koskaan maistanut! Vaikka laskettaisiin kaikki suklaiset Ben&Jerrysin fat-jäätelöt mukaan.
Paras hankinta ever <3
Mustikkaista protskujäätelöä

P.S. Päivitn joka urheilijanaisen selviytymispakkausta parilla puhelinjohtoponnarilla ja olen aivan mykistynyt tästä innovaatiosta! Urheilu yhdistettynä ponnarin käyttöön katkoo valtavasti hiuksia ja nyt joku on keksinyt viimein ratkaisun tähän yhteen universaaliin ongelmaan. Kiitos sinulle whoever you are<3

Treenikassiin uutta sisältöä. Tangle Teezer on ollut must jo jonkin aikaa ja nyt minultakin löytyy näitä uusia ihmeponnareita.
Puhelinjohtoponnari ei katko hiuksia, eikä jätä ponnarin rajaa hiuksiin. Miks kukaan ei kertonut tästä mulle aikaisemmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti